Lycon Precision Waxing

lyconbanner
Pijnloos waxen voor een volkomen gladde en perfecte huid.
Lycon Precision waxing is de nieuwe manier van ontharen, die vanuit Australië de wereld aan het veroveren is. Waxing is hot! Vrouwen én mannen willen een altijd gladde en superzachte huid, zonder al het gedoe en de pijn van harsen. Terecht stellen ze steeds hogere eisen aan de kwaliteit en duurzaamheid van de behandeling. Topsalons in de hele wereld gebruiken niets anders meer dan deze crème de la crème onder de waxen. Heerlijk geurende wax. Ontdek de voordelen:

  • Geschikt voor haartjes vanaf 1 mm
  • Vrijwel pijnloos en uiterst zacht voor de huid
  • Wordt aangebracht op lage temperaturen
  • Geen huidirritaties of roodheid
  • Verrijkt met essentiële oliën

Ontharing middels wax is een eeuwenoude traditie die weer volledig in ere is hersteld.

Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en zogenaamde ‘definitieve’ ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar weken lang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En hoe fijn klinkt dit: geen stoppels, geen jeuk én geen ingegroeide haren!

4608067732
Wax maagd?
Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel spookverhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos, maar veel minder pijnlijk dan velen je zullen doen geloven.

De eerste keer is het meest gevoelig omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd. Maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. En heb je de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest alleen nog dons achtig haar en dat is veel minder gevoelig om te waxen.

Vind je het allemaal toch wat spannend? Je kunt altijd even binnenlopen om eens wat haar op je arm te laten verwijderen en het gevoel van waxen te ervaren.

Bij Maison de Beauty wordt gewerkt met de meerdere soorten wax om ervoor te zorgen dat ook de korte haartjes kunnen worden gewaxt.