Glycolpeelings bestaan uit verschillende concentraties fruitzuren, de kunst is deze juist te doseren en hun juiste applicatietijd te bepalen. In principe kan je huid 1 glycolpeeling per week aan.

Tijdens de behandeling ervaar je een korte prikkeling van enkele minuten. Al na de eerste behandeling heeft u weer een frisse, extreem gereinigde huid. Na 3 tot 6 behandelingen is het zichtbare resultaat optimaal.

Fruitzuren
Glycolpeelings op basis van fruitzuren hebben een behoorlijke groei doorgemaakt. Begin jaren negentig waren er slechts 4 producten op basis van fruitzuren. Halverwege de jaren negentig heeft het product zich echt bewezen en sindsdien zijn er meer dan 200 producten op de markt die van deze techniek gebruik maken.

De glycolpeeling die wij gebruiken, heeft een extreem hoge concentratie actieve werkstoffen. De actieve werkstoffen in een glycolpeeling zijn grotendeels fruitzuren. Dit zijn de kleine moleculen die in cosmetica gebruikt worden. Het voordeel hiervan is dat ze dieper doordringen in de huid. Door de hoge concentratie fruitzuren is dit een behandeling die alleen door deskundig personeel uitgevoerd mag worden.

Om het optimale resultaat te behalen raden wij u aan deze behandeling in kuurverband te doen i.c.m. Dr. Murad producten voor thuisgebruik. Neem voor meer informatie contact met ons op.